مزایا و معایب انواع آشغالگیرها
آشغالگیرهای مکانیکی معمولاً بر اساس دهانه باز میله ها به چهار دسته تقسیم می شوند.
آشغالگیرهای دانه درشت دستگاه هایی با دهانه های 6 تا 36 میلی متر (0.25 تا 1.5 اینچ) است که قطعات درشت مانند پارچه ، چوب ، برگ ، ذرات غذا ، استخوان ها ، پلاستیک ، کلاه های بطری و سنگ را جدا می کند.
به طور معمول ، آشغالگیرهای دانه درشت رایج ترین آشغالگیرهای مستقل بوده اند زیرا غربالگری را بدون از بین بردن حجم زیاد مواد آلی، انجام می دهد و این امر نیاز به واشر و کامپکتور را به حداقل می رساند. با این حال آشغالگیرهای درشت با دهانه های کوچکتر هنوز هم می توانند مواد آلی را جداسازی کنند. برای این آشغالگیرهای دانه درشت باید واشر و کامپکتور در نظر گرفته شود. متداول ترین انواع آشغالگیرهای دانه درشت میله ای مکانیکی در جدول 1 ذکر شده و مقایسه شده اند.
آشغالگیرهای دانه ریز دستگاه هایی با دهانه های 0.5 تا 6 میلی متر (0.02 تا 0.25 اینچ) هستند که آشغال های درشت از جمله دستمال ، دستمال مرطوب ، مواد زبر و مواد آلی را حذف می کنند. واشر و کامپکتور ، باید به همراه آشغالگیر های دانه ریز استفاده شود. اگر تجهیزات آشغالگیر دانه ریز مواد جامد برابر یا کمتر از 3 میلی متر (1/8 اینچ) را حذف کند ، معمولاً از یک آشغالگیر دانه درشت قبل ازآشغالگیر دانه ریز استفاده می شود. علاوه بر این ، استفاده از دانه گیر قبل از آشغالگیرهای دانه ریز نیز یک روش معمول در این مورد است. انواع متداول آشغالگیرهای دانه ریز در جدول 2 ذکر شده و مقایسه شده است.
Ref: WEF*
اسپیناس با رویکرد ارایه خدمات و راه کارهای موثر و بهینه در تامین و تجهیز تکنولوژی های تصفیه و بازیافت آب و پساب فعالیت می کند.
این شرکت در سال 1392 فعالیت خود را بصورت بازرگانی آغاز کرده است. از سال 1394 تمرکز شرکت بر تکنولوژی های ویژه ای چون MBR و … ادامه مطلب